מתכון לעוגיות אמסטרדם מושלמות

מתכון לעוגיות אמסטרדם – שוקולד מריר ושוקולד לבן בעטיפה רכה וטעימה!

כמות: כ-10 יחידות 


מצרכים:

  • ל-10 עוגיות
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 120 גרם סוכר
  • 24 גרם קקאו
  • 60 גרם קמח
  • כף שטוחה של אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 20 קוביות שוקולד לבן

אופן הכנה:

  1. המיסו את השוקולד המריר והחמאה בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים רותחים).
  2. הקציפו את הביצים והסוכר עד שהתערובת תפוחה.
  3. ערבבו את החומרים היבשים בקערה: סוכר, קקאו, אבקת אפיה ומלח.
  4. הוסיפו את השוקולד המומס והחמאה לתערובת הביצים והסוכר, וערבבו עד שהכל התמזג.
  5. הוסיפו את החומרים היבשים לתערובת וערבבו עד שהתערובת חלקה.
  6. העבירו את התערובת למקרר לחצי שעה כדי שתתייצב.
  7. אחרי שהעיסה התייצבה, חלקו אותה ל-10 כדורים שווים.
  8. עשו גומה קטנה בכל כדור והניחו בתוכה 2 קוביות שוקולד לבן.
  9. סגרו את העוגיות ושטחו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  10. אפו במשך 10 דקות ב-180 מעלות עד שהן פריכות מבחוץ ורכות מבפנים.

בתיאבון!

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

דלג לתוכן מרכזי